Såld

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Hammarby Allé 28

Slutpris: 6 500 000 kr

Hammarby Allé 28

Ljus och rymlig bostad på attraktiv adress!

-Stor balkong
-Garage i föreningen
-Väldisponerad
-Högt upp i huset med hiss
-Centralt läge
-Stabil förening

Nu saluförs denna ljusa och fina lägenhet om 82 kvm på härliga Hammarby Allé.
Ni möts av en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter och plats för avhängning. Intill hallen finner ni det helkaklade badrummet som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och badkar. Här finns gott om förvaring och arbetsyta. Vardagsrummet är bostadens naturliga samlingplats för avkopplande såväl som sällskapliga stunder. Rummet är ljust och luftigt samt har plats för större soffgrupp, tv-möbel och annan önskvärd interiör. Vardagsrummet delas av med praktisk glasvägg där det även finns utrymme för ett hemmakontor, i anslutning till detta finns även en större klädkammare. Via vardagsrummet nås den härliga balkongen med utrymme för utemöbler och odlingar om så önskas. Lägenhetens två sovrum är båda ljusa och har plats för större säng och önskad möblemang. Det stilrena köket erbjuder generösa arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter och plats för större matgrupp.

Populära Hammarby Sjöstad är en idyllisk, lugn oas med direkt närhet till både Stockholms Innerstad, naturområden samt fina promenadstråk längs bryggorna vid Sickla kanal och Hammarby sjö. Här bor ni i modern och marin miljö med kort avstånd till City, Södermalm och Sickla Köpkvarter. I närområdet finner ni allt ni behöver i form av bland annat förskolor, skolor, butiker, restauranger, gym och t.o.m. skidåkning utför och på längden med Hammarbybacken och Nackareservaten runt knuten. Ca 15-20 minuter promenad eller några minuter med tvärbanan, så är du i trevliga Sickla Köpkvarter med sitt enorma utbud av shopping, restauranger och biograf. Mårtensdals hållsplats ligger ett par meter utanför porten med bussar och tvärbana som tar er in till City och Slussen. Slussen nås också på fina cykelbanor.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad