Såld

Hallkved, Uppsala

Hallkved 295

Slutpris: 4 020 000 kr

Hallkved 295

Nyproducerat enplanshus med bergvärme, beläget i naturskönt område strax utanför Uppsala!

Inbäddat i naturskön miljö strax utanför Uppsala finner ni detta nyproducerande enplanshus. Många värdefulla detaljer såsom bergvärme med vattenburet system, öppet till nock i vardagsrum med högsta punkt om 4,2 meter och genomtänkt planlösning för att passa familjens behov.

Lagom stort hus att rå om med kök och vardagsrum i öppen lösning för bästa samvaro; samla familjen vid stort matbord medan ni tillreder middagen eller låt gästerna vänta i skönt soffmöblemang samtidigt som ni förbereder fikastunden. Skåpinredning av trä som vitpigmenterats, fina arbetsytor i vinkel med dekorativt fönster och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Tre sovrum som samtliga rymmer säng, förvaring samt ytterligare möblemang, ett av rummen är större och utgör "master bedroom". Rymligt våtutrymme med helkaklade tätskikt och dusch, en gäst-wc och tvättmöjligheter i separat del med groventré.

Tomt, belägen i svacka med omgivande stenpartier och skogsmiljö. Insynsskyddat med gästhus som till viss del är isolerat och som hyrs ut idag och genererar ca 60- 70 000 kr/år, rejäl vedbod och lekstuga. Tillstånd har beviljats för carport men idag parkerar man utmed fastigheten.

Ni finner huset en bit in från väg 282 inbäddat bland barr- och lövträd för att fånga lugnet och med grannar på behagligt avstånd. Promenad- eller cykelavstånd för de som vill pendla kommunalt. Förskola och skola upp till åk 3 erbjuds i Funboskolan och sedan man generellt att gå i Almungeskolan som är upp till högstadieålder. Många väljer att bo i området för det bekväma avståndet till Uppsalas stadskärna, men även för närheten till otroligt vackra strövområden samt badsjöar.

Välkomna till ett boende med livskvalité!

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hallkved 295, Såld i Hallkved, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad