Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 41

Slutpris: 2 200 000 kr

Hällbygatan 41

Fantastiskt tvåa med en balkong på 15 kvm, belägen i Luthagen precis intill grönområden!

FAST PRIS! Först till kvarn! Välkommen till denna hemtrevliga gavellägenhet, belägen en halv trapp upp, med en fantastisk balkong på 15 kvm i västerläge. Lägenheten har generösa ytor med gott om plats för er att trivas i och ett mycket trevligt ljusinsläpp genom fönster i flera väderstreck.
Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring. Ett vardagsrum som rymmer stor soffgrupp och delvis öppen planlösning mot köket. Här finns även utgång till lägenhetens gedigna balkong på 15 kvm med plats för både soffgrupp och annan önskad utemöbel, med sol från tidig lunch fram till sena kvällen. Köket har gott om förvaring och arbetsyta och rymmer plats för flera kring matbordet. Till detta får du även ett sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob och plats för större säng samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här har du en lägenhet i genomgående fint och fräscht skick med en mycket tilltalande planlösning!

Här bor du i ett city och naturnära område med centrala Uppsala samt Resecentrum ligger ca 10 min cykeltur bort. Flertalet förskolor och skolor samt Ekonomikum finns i det direkta närområdet. Lika nära har du härliga park- och grönområden som t ex Gjuteriparken, Tegnérparken, Ekonomikumparken och Stabby prästgård med elljusspår. I närområdet vid Mimmi Ekholms plats finns livsmedelsbutik, apotek, gym, läkarmottagning samt flertalet restauranger.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hällbygatan 41, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad