Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 41

Slutpris: 2 725 000 kr

Hällbygatan 41

Uteplats mot innergård och balkong i söderläge!

Välkommen till denna 3:a med uteplats mot innergården och balkong i söderläge.

Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob, halvöppen planlösning med lättmöblerade ytor i vardagsrum och kök. Marbodalköket är välutrustat med fina vitvaror från Siemens, matplats för hela familjen och utgång till den möblerbara balkongen i söderläge. Två bra sovrum, varav det större med stora skjutdörrsgarderober och utgång till den trevlig uteplatsen in mot gården. Stort badrum med fina material i klassiska nyanser av grått och vitt. Här finns dusch, wc, kommod, spegelskåp och tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Tillhörande förråd i källaren.

Som boende i bostadsrättsföreningen Anemonen 2 blir ni grannar med Stabbys gröna ängar och Stabbyskogen. Här kan ni njuta av trevliga promenadstråk, 1,9 km långt, upplyst motionsspår och trevliga grillplatser. Skogen är också en värdefull lek- och undervisningsmiljö för barnen i Luthagens skolor. Här har ni ett perfekt utgångsläge för ett bekvämt vardagsliv för både stora och små. Alldeles intill hittar ni populära Mimmi Ekholms plats med bl.a. livsmedelsbutik, apotek, café och gym. Cirka två kilometer av fina gång- och cykelvägar in till centrum, stadsbussar med god turtäthet avgår vid kvarteret och barnomsorg och skolor på promenadavstånd. På tio minuter cyklar ni till resecentrum eller Uppsala centrum och passerar på vägen gott om byggnader av klass som universitetsbyggnaderna, domkyrkan och saluhallen.

Trivsamt och populärt område med promenad- och cykelavstånd till centrum, Ekonomikum och stationen. Buss nr 9 går precis utanför porten. Ett stenkast från lägenheten finns Stabbyskogen med motionsspår. Expansivt område och på andra sidan gatan från lägenheten finns bl.a. en fin Ica-butik, restaurang, gym, apotek m.m.

Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hällbygatan 41, Såld i Luthagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad