Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 38B

Slutpris: 3 325 000 kr

Hällbygatan 38B

Välplanerad 4:a med balkong i söder mot stor innergård!

Varmt välkommen till denna väldisponerade 4:a med inbjudande söderbalkong och utsikt över en helt fantastisk innergård. Bostaden är bekvämt belägen på en halvtrappa och erbjuder ett ljust och insynsskyddat läge. Mycket yteffektiv planlösning som inrymmer hall i vinkel, kök med intilliggande matrum (ca 7,5 kvm), badrum med dusch, två rymliga sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong mot den gröna innergården. Lägenheten har genomgående äldre ytskikt och är tack vare sin planlösning och läge ett perfekt renoveringsobjekt för den som själv vill sätta sin prägel på bostaden!

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och bredband.

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd samt ett källarförråd.

Brf Majgården är en mycket stabil förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Bra gemensamma utrymmen erbjuds med bland annat föreningslokal som kan nyttjas till kalas/fest, gästrum och bastu. Uppvärmningen sker via bergvärme och som en del av den gröna insatsen har föreningen nyligen installerat en solcellsanläggning. Trädgården är unik med stora grönytor, lekplatser, sittgrupper, träd och planteringar insprängda i små grupper. I närområdet finns elljusspår och fina promenadstråk i Stabby Prästgård, Stabby Backe och Stabbyskogen. Ett stenkast bort från lägenheten finner du Mimmi Ekholms plats med bland annat mataffär, restauranger, apotek, gym och café. Kring Ringgatan finns även butiker, bank och restauranger, och det är även behagligt avstånd till stadskärnan och påfart till E4:an.

Välkomna på visning!

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad