Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 34 A

Slutpris: 2 600 000 kr

Hällbygatan 34 A

3:a inklusive uthyrningsdel; 50-talscharm i gott skick med balkong i sydost!

50-talet bjuder på sin charm i form av finstaviga parkettgolv, riktiga stenskivor i fönstren, dekorativa element, platsbyggd förvaring och lite extra takhöjd. Bostaden är i gott skick då man hunnit se över alla ytskikt samt renoverat köket år 2022, belägen på våning 3 av 4 med stora fönsterpartier vilket ger härligt ljusinsläpp samt fin utsikt över grannskapet.

Huvudbostad med mycket tilltalande planlösning med rejält kök som bjuder in till både matberedning samt umgänge, goda förvaringsmöjligheter i vit skåpinredning och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Väl tilltaget vardagsrum med stort fönster mot innergård och utgång till balkong, det ger sedan gott om plats åt matbord, rejäl soffgrupp samt tv-möbel. Sovrummet är rymligt med goda förvaringsmöjligheter, gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Våtutrymmet är från stamrenoveringen och rustat med badkar. Uthyrningsdelen säljs med befintligt möblemang om så önskas och består av rymligt rum med trinettkök och plats för säng samt matbord, rejäl hall med förvaring och wc. Bostaden kan även användas som 3:a om man tar bort den tillfälliga väggen mellan de befintliga hallarna. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda med klädkammare, garderober samt fyra externa förråd placerade både på vind och i källarplan.

Dagens bästa soltimmar fångas upp av balkongen som vetter i sydost mot den grönskande innergården. Plats för möblemang och egna planteringar.

Välmående bostadsrättsförening med låg belåning, det mesta inkluderat i avgiften och de stora renoveringarna gjorda. Man har även valt att installera solceller för att gynna de boendes ekonomi. En av Uppsalas största innergårdar som ligger helt skyddad från trafik med gemensamma möbelgrupper, grill och odlingslotter att nyttja. Många gemensamma utrymmen att ta del av såsom två stora tvättstugor samt ytterligare tvättstuga där ni kan tvätta spontant, invändig cykelförvaring, rymligt hobbyrum och ett övernattningsrum.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hällbygatan 34 A, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Hällbygatan 34 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad