Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 32C

Slutpris: 1 395 000 kr

Hällbygatan 32C

Mycket välplanerad och kvadratsmart etta i fint skick och låg avgift!

Välkommen till denna mysiga och tilltalande etta! Här utnyttjas varenda kvadratmeter till fullo tack vare den smarta planlösningen och de praktiska renoveringar som har genomförts.
Arbetsköket erbjuder bra med förvaring och utrustning. Rummet rymmer plats för både din soff- eller matgrupp samt säng och har förvaring i garderob. Renoverat badrum med dusch. Utöver förvaringen i lägenheten har du även ett separat förråd beläget på vinden.

Välskött bostadsrättsförening med en av Uppsalas största och mest grönskande innergårdar. Gården är mycket stor med fria ytor och lugn utan någon trafik. Låga avgifter och flera gemensamma utrymmen så som bl.a. tvättstugor, övernattningsrum med tre bäddar, pingis-/träningsrum, bastu samt uteplatser med grillmöjlighet på gården.

I denna del av Luthagen bor du optimalt med närhet till såväl vardagsservice som natur, parker och fritidsaktiviteter. Listan kan göras lång; ta en springtur i elljusspåren vid Stabby prästgård, träna på utegymmet i Librobäck eller ta del av alla aktiviteter som finns i Fyrishov. Vid Mimmi Ekholms plats finner du en välsorterad ICA, apotek, restauranger och ytterligare en livsmedelsbutik ligger på kort promenadavstånd. Direkt närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut. Behagligt cykelavstånd till city och busskommunikationer ett stenkast ifrån lägenheten.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hällbygatan 32C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad