Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 32 D

Slutpris: 1 500 000 kr

Hällbygatan 32 D

Rymlig 1:a i 50-talsanda med stora fönster mot grönskande innergård!

50-talet bjuder på sin charm i form av riktiga stenskivor i fönster, dekorativa element, platsbyggd förvaring och lite extra takhöjd. Bostaden är i gott skick då man hunnit se över alla ytskikt och belägen på våning 2 av 4 med stora fönsterpartier vilket ger härligt ljusinsläpp samt fin utsikt över grannskapet.

Bostad med mycket tilltalande planlösning; rejält kök med den äldre skåpinredningen bevarad som bjuder in till både matberedning samt umgänge. Väl tilltaget rum med stort fönster mot innergård och gott om plats för bred säng, rejäl soffgrupp samt tv-möbel. Våtutrymmet är från stamrenoveringen och rustat med badkar. Förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt två externa förråd placerade på vind och i källarplan om totalt ca 9 kvm.

Välmående bostadsrättsförening med låg belåning, det mesta inkluderat i avgiften och många av de stora renoveringarna gjorda. En av Uppsalas största innergårdar som ligger helt skyddad från trafik med gemensamma möbelgrupper, grill och odlingslotter att nyttja. Många gemensamma utrymmen att ta del av såsom tvättstuga, torkrum, bastu, hobbyrum, cykelförråd, övernattningsrum och välutrustat gym.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hällbygatan 32 D, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad