Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 19

Slutpris: 5 550 000 kr

Hällbygatan 19

Fantastisk lägenhet med unik takhöjd, braskamin och vidsträckt utsikt från stor balkong!

Här erbjuds en unik bostad på våning 6/6 med magnifik utsikt över Uppsala. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder bland annat braskamin, högt i tak och stor möblerbar balkong.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar. Här möts du av hall med plats för avhängning och förvaring, underbart vardagsrum och matsal med högt i tak, stora fönsterpartier och braskamin. Genom fönsterna skymtar Uppsalas takåsar, Domkyrkan och Slottet. Från vardagsrummet nås den stora möblerbara balkongen där solen lyser från förmiddag till sen kväll. Köket går i ljusa toner och har all maskinell utrustning att önska. Matplats för ca 6 personer intill fönster. Utöver detta finns tre stycken sovrum, samtliga med förvaring i garderober samt ett med walk in closet. Två stycken stilrena badrum, det ena med dusch och det andra med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Välhållen förening som ligger i framkant med det mesta och erbjuder en stabil ekonomi. Här erbjuds bland annat garage, p-platser och laddstationer för elbilar, cykelförråd och barnvagsförråd. Föreningen har även installerat solceller vilket ger en mycket kostnadseffektiv elkostnad för föreningen. Gemensamt elnätsavtal finns för medlemmarna.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hällbygatan 19, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad