Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 11

Slutpris: 2 250 000 kr

Hällbygatan 11

Luftig och mycket välplanerad 2:a med hiss från markplan!

I ett lugnt och insynsskyddat läge med utsikt över det trevliga angränsande villakvarteret ligger denna rymliga och mycket välplanerade 2:a. Bekvämt boende med hiss från markplan och direkt närhet till utmärkt service på Mimmi Ekholms Plats. Den hemtrevliga planlösningen erbjuder välkommande hall med bra förvaring, delvis öppen planlösning mellan det ljusa vardagsrummet och det fina köket, mysigt sovrum, helkaklat badrum med tvättpelare och stor balkong i härligt söderläge.

Föreningens hus byggdes 2007 av JM. Fin grönskande innergård med grillplats, boulebana, lekplats och utemöbler. I föreningen finns barnvagnsförråd, cykelrum med pump samt sopsorteringsrum. I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten och tv.

På Hällbygatan har man direkt närhet till Mimmi Ekholms Plats där bl.a. ICA, apotek, vårdcentral, gym och flera restauranger finns. I anslutning till torget finns ett mysigt parkområde. Bekvämt cykelavstånd samt bra bussförbindelser till centrala Uppsala och universitetets institutioner. Bilpendlaren tar sig enkelt till de stora farlederna.

Föranmälan till visning görs på Widerlövs hemsida, varmt välkomna!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hällbygatan 11, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad