Kommande bostad

Ekhamn, Knivsta

Haknäs 503

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 72 m2 boarea
  • 2 677 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1975
Haknäs 503

Här förbereds ett mycket trevlig "ställe" att komma ut till försäljning i Haknäs inom kort. Här kan du bosätta dig permanent eller om Du bara vill bara njuta av omgivningarna på fritiden. Huvdbyggnadens planlösning fördelar sig på vardagsrum med braskamin, kök med matplats, fyra sovrum samt badrum. Gästhus byggt 2020 med både wc, dusch, bastu och vedeldad badtunna och allrum med braskamin samt stora fönsterpartier. Anmäl gärna ditt intresse redan nu via hemsidan för fortlöpande information och uppdateringar!

Intresseanmälan
Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Bostad

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad