Såld

Skölsta, Uppsala

Häggrotsvägen 8

Slutpris: 5 800 000 kr

Häggrotsvägen 8

Välplanerad nyproducerad villa med möjlighet till snabb inflytt!

Här erbjuds du flytta in i en välplanerad 2-plans villa med smakfulla materialval och tilltalande planlösning med upp till fem sovrum i samma plan. Huset är disponerat i delvis öppen planlösning och stora umgängesytor, väl tilltagna fönster med bra ljusinsläpp. Tomt med stenläggningar, asfalterad uppfart med carport och förrådsdel. Baksida med utgång till trall och gräsmatta.

Andas ut, njut av tystnaden och det lantliga lugnet efter arbetsdagens slut. Här bor du omgiven av skog och berg, i närområdet finns åkermark, betesmark och bondgårdar. Snöra på dig skorna och ta en promenad eller gör en skogsutflykt med barnen innan det är dags för middag. I direkt anslutning till Skölsta ligger Vedyxaskogen, ett populärt utflyktsmål för både stora och små, med vandringsleder, vattenglimtar och grillplatser.

När det är dags för veckohandling ligger Gränbystadens köpcentrum cirka 10 min bort med bil. Här finns också restauranger, nöjen och vårdcentral. Till Uppsala city går det buss som tar cirka 20 minuter. Eller så hoppar du på cykeln och nyttjar den nya cykelvägen längs sträckan. Det är nära både till E4:an och väg 288 och Stockholm ligger cirka en timme bort. Skölstahöjden är det perfekta boendet för dig som önskar mixen av både landet och stan. En ny förskola öppnade i Skölsta 2021. Det finns också förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. Inom Uppsala kommun finns det ett 30-tal gymnasieskolor att välja mellan.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Häggrotsvägen 8, Såld i Skölsta, Uppsala Planlösning från Häggrotsvägen 8, Såld i Skölsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad