Såld

Östanås, Köping

Hagavägen 8A

Slutpris: 695 000 kr

Hagavägen 8A

Välplanerad 2 rok i fint skick på tredje våningen i hus med hiss!

- Genomgående fint skick
- Utrustat med tvättmaskin
- Mycket gott om förvaring
- Välskött förening

Hjärligt välkommen till denna fina 2 rok belägen på Hagavägen 8A. Mycket bekvämt boende med två tillhörande förråd och hiss i huset. Bostaden karaktäriseras av genomgående fint skick, välskött badrum med fräsch inredning utrustat med tvättmaskin, välutrustat kök med diskmaskin och plats för matbord, rymligt sovrum med gott om plats för garderober samt stort vardagsrum med utgång till balkong.

Välskött förening som inte har några planerade avgiftshöjningar eller renoveringar i dagsläget. Mycket bra gemensamhetsutrymmen och tvättstuga i huset. Gott om grönområden på föreningens innergård.

Varmt välkomna att höra av er till mäklaren för intresse.

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hagavägen 8A, Såld i Östanås, Köping
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad