Såld

Haga, Västerås

Hagagränd 21

Slutpris: 1 085 000 kr

Hagagränd 21

Charmig 2 rok i fantastiskt skick med solig balkong på populära Haga i ekonomiskt stabil brf!

- Smakfullt renoverat kök och badrum
- Rymlig och solig balkong
- Populärt område
- Mycket stabil förening

Ostört beläget högst upp i huset välkomnas du in i denna mysiga 2a med stor och solig balkong. Lägenheten är perfekt planerad och inrymmer hall med förvaring, karaktäristiskt kök i retrostil, gediget sovrum med inbyggda garderober, renoverat och helkaklat badrum med tvättmaskin samt luftigt vardagsrum från var balkongen nås. Bostaden är i genomgående fint skick som tilltalar även den kräsne.

Mycket stabil förening med låg skuldsättning (1 740 kr/kvm enligt årsredovisning 2023). Sedan 1993 har flertalet större renoveringar genomförts som innefattar stambyte, fönsterbyte, dränering och takbyte.

På Haga bor du i ett lugnt och grönskande område samtidigt som du bor med närhet till de flesta bekvämligheter. På gångavstånd nås kommunikationer, restauranger och matbutiker. Väljer du istället cykel eller bil tar du dig snabbt till Stenby med Stora Coop, systembolag och gym. MDU, city samt tågstationen nås även det på behändigt avstånd.

Den här lägenheten vill ni inte missa, välkomna på wisning!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hagagränd 21, Såld i Haga, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad