Kommande bostad

Vasastan, Stockholm

Hagagatan 4

  • price tag icon 2 455 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
area icon Yta
  • 68 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 455 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1931
Hagagatan 4

Denna underbara lägenhet från 1930-talet, belägen högt upp i byggnaden, är verkligen en juvel!

Skuldfri förening och garage i byggnaden.

Det rymliga vardagsrummet med en öppen planlösning mot köket har en öppen spis som är perfekt för mysiga kvällar och socialt umgänge. Den öppna planlösningen ger en social känsla då alla kan umgås samtidigt. Stora, generösa fönster skapar en ljus och luftig atmosfär.
Nyrenoverat kök med moderna bekvämligheter och gott om förvaringsutrymme.
Sovrummet erbjuder gott om plats för förvaring och en arbetsplats.
Det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor.
Det stora badrummet är ligger i anslutning till master bedroom.

Möjlighet att hyra parkeringsplats i föreningens egna garage.
Hiss finns i byggnaden.

Nejlikan 1 har ett mycket attraktivt läge i hjärtat av Vasastan, precis intill Odenplan, i ett levande område med många butiker, restauranger, caféer och mataffärer. För avkoppling i trevlig parkmiljö finns bland annat Observatorielunden, Vanadislunden och Vasaparken inom nära räckhåll. På bara några minuters promenad når man Hagaparken och Brunnsviken, med badplats, kajakuthyrning och möjlighet till egen båtplats. Vid Odenplan finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med flera busslinjer, tunnelbanan (gröna linjen) och pendeltåget Stockholm Odenplan som tar dig till Arlanda flygplats på endast 30 minuter.

Missa inte chansen att uppleva den unika charmen och bekvämligheten som denna lägenhet erbjuder! Kontakta oss för visning och mer information.

Intresseanmälan
Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad