Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Hagagatan 1, 5tr

Slutpris: 3 860 000 kr

Hagagatan 1, 5tr

Renoverad lägenhet möjlig att disponera som två rum och kök!

Välkommen till denna ljusa lägenhet med centralt läge precis vid Odenplan.

Lägenheten har idag öppen planlösning men går lätt att disponera som två rum och kök. Högt läge på våning fem med utsikt mot Stockholms stadsbibliotek. Lägenheten totalrenoverades 2015. Elen bilades in i väggarna och ledningar byttes i badrum samt kök. Relining av hela fastigheten utfördes 2020. Påkostat kök från Marbodal med bänkskivor i sten. Full maskinell utrustning. Badrum med tvättpelare och golvvärme. God förvaringslösning i Walk in closet. Vardagsrummet är avdelat och här finns möjlighet att uppföra en vägg för den som önskar få ett separat sovrum.

- Möjlig att göra om till två rum och kök
- Renoverad
- Handelshögskolan runt hörnet
- Odenplan
- Kök från Marbodal
- Påkostat badrum
- Högt och ljust läge
- Lägenheten disponerar ett vindsförråd om ca 3 kvm
- Centralt läge

Föreningen genomgår precis ombildning till bostadsrätter och registrerades 2020. Se ekonomiska planen och övrig info under fliken dokument.

Absolut toppläge i hjärtat av Vasastan mellan Vanadislunden och Odenplan. Vanadislunden är en idyll sommartid och här finns utomhusbadet Vanadisbadet. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, mataffärer och butiker. Känn stadspulsen med en mångfald av restauranger och butiker såsom Greasy Spoon, STHLM Brunch Club, YUC, Lilla Ego och Åhléns. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Trevliga Vasaparken och Sankt Eriksplan nås på kort promenad. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. På gångavstånd finner du även promenadstråk och vatten vid Hagaparken.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hagagatan 1, 5tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close