Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Hagagatan 1, 4tr

Slutpris: 5 350 000 kr

Hagagatan 1, 4tr

Välplanerad tvåa på attraktivt läge invid Odenplan!

Nu saluförs en välplanerad tvåa om 60kvm. Här bor du på absolut toppläge invid Odenplan med all tänkbar service inom kort avstånd!

- Social och öppen planlösning
- Stora fönster
- Rymligt sovrum
- Attraktivt läge
- Goda kommunikationer

Välkommen in till en härlig två med goda sociala ytor. Det luftiga vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp och öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och matplats där det kan spenderas trevliga middagar. Smakfullt kök med bra förvaringsmöjligheter och utrustat med diskmaskin. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sidobord. Helkaklat badrum med badkar. Föreningen har en lummig gård där alla medlemmar har tillgång till trivsam uteplats med grill.

Absolut toppläge i hjärtat av Vasastan mellan Vanadislunden och Odenplan. Vanadislunden är en idyll sommartid och här finns utomhusbadet Vanadisbadet. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, mataffärer och butiker. Känn stadspulsen med en mångfald av restauranger och butiker. Mycket goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym, bland annat populära Sats Odenplan. Trevliga Vasaparken och Sankt Eriksplan nås på kort promenad. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. Behagligt promenad avstånd till Hagaparken som erbjuder bland annat trevliga promenadstråk, Boulebar, kanotklubb och restaurang Stallmästargården. På gångavstånd finner du även promenadstråk och vatten vid Hagaparken.

Varmt välkommen på visning

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad