Kommande bostad

Haga, Västerås

Haga parkgata 13A

  • price tag icon 2 550 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
740 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 37 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 550 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1947
Haga parkgata 13A

Välplanerad 1 rok med stort kök och låg avgift i ekonomiskt välmående BRF på populära Haga!

- Låg månadsavgift
- Stort kök med plats för arbetsyta
- Utrustad med tvättmaskin
- Bra med förvaring
- Låg belåning (1 673kr/kvm) och indirekt nettoskuldsättning (33 870kr)

Varmt välkomna till denna hemtrevliga 1 rok om 37 kvm på Haga! Här välkomnas du av rymlig hall med förvaring via klädkammare. Vidare har du fint badrum utrustat med tvättmaskin, generöst kök med plats för såväl matbord som arbetsyta, ljust allrum som inrymmer soffgrupp och säng. Bostaden karaktäriseras särskilt av härligt ljusinsläpp från stora fönster, väldisponerade ytor och fina ytskikt. Detta är tveklöst en bostad att trivas i!

Ekonomiskt stabil förening med mycket låg skuldsättning (1 673 kr/kvm enl ÅR 2022), många renoveringar gjorda samt fin gemenskap. På föreningens gård finns parkeringsplatser, två gästparkeringar och ytor för umgänge genom grillplats och sittgrupp. Till lägenheten hör två förråd, ett större på vinden och ett matkällarförråd.

På Haga bor du i ett lugnt och grönskande område samtidigt som du bor med närhet till de flesta bekvämligheter. På gångavstånd nås kommunikationer, restauranger och matbutiker. Väljer du istället cykel eller bil tar du dig snabbt till Stenby med Stora Coop, systembolag och gym, MDU och ner till city samt tågstationen.

Det här är ett optimalt boende för såväl förstagångsköparen som studenten. Hjärtligt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Haga parkgata 13A, Kommande i Haga, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad