Såld

Haga, Västerås

Haga parkgata 11A

Slutpris: 1 450 000 kr

Haga parkgata 11A

I lugnt område!

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och väldisponerade 4 rum och kök på gaveln med fönster i tre väderstreck!

I bostaden finner ni 3 sovrum, ett kök med bra arbetsytor, ett praktiskt badrum och en stort vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong!

Ekonomiskt stabil förening med mycket låg skuldsättning (1 673 kr/kvm enl ÅR 2022), många renoveringar gjorda samt fin gemenskap. På föreningens gård finns parkeringsplatser, två gästparkeringar och ytor för umgänge genom grillplats och sittgrupp. Till lägenheten hör två förråd, ett större på vinden och ett matkällarförråd.

På Haga bor du i ett lugnt och grönskande område samtidigt som du bor med närhet till de flesta bekvämligheter. På gångavstånd nås kommunikationer, restauranger och matbutiker. Väljer du istället cykel eller bil tar du dig snabbt till Stenby med Stora Coop, systembolag och gym, MDU och ner till city samt tågstationen.

Välkommen på visning!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Haga parkgata 11A, Såld i Haga, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad