Såld

Björknäs, Nacka

Häckvägen 15

Slutpris: 9 700 000 kr

Häckvägen 15

Familjevilla på stor tomt i Björknäs!

Trivsamt hus som är högt och fritt beläget! Perfekt planlösning med mysigt kök, stort vardagsrum med högt i tak och braskamin, två badrum och 3-4 sovrum. Allt i gott skick, väl omhändertaget och stora renoveringar är utförda.

Här blir livet enkelt för en barnfamilj i farten! Här är det nära till idrottsaktiviteter, skola, affär och motorvägsbuss till stan. Som boende på Häckvägen får man ihop det klassiska vardagspusslet utan problem. Både barn och vuxna får här ett rikt liv vad gäller närhet till fritidsaktiviteter och vardagsbestyr. Tänk bara att bussen nås på några minuter!

Ett väldigt centralt läge, men ändå lugnt beläget på en gata med lite trafik. Skolorna och förskolorna finns på nära håll, liksom fotbollsplan, hockeyhall och friidrottsarena. Här går barnen tryggt själva till skolan och träningarna utan farlig biltrafik.

Det här huset är perfekt för dig som söker gott om plats och god förvaring. Med utmärkta förvaringsmöjligheter och ett garage behöver du inte oroa dig för platsbrist.

Tomten är stor och förutom alla fina växter så är den perfekt lämpad för lek och spel. Mysig karaktär på tomten med olika nivåer och fina odlingsmöjligheter.

Kocktorpssjön ligger riktigt nära. Blir man badsugen så nås badplatsen på ett par minuter, så här pratar vi badrocksavstånd på riktigt. Vackra Glasbrukssjön och Bagarsjön ligger också på nära avstånd.

Björknäs centrum med mataffär, restauranger och annan service finns på gångavstånd. Det gör även populära Centralkonditoriet och Pirlo Pizzeria. Vill man promenera lite längre så är det heller inte långt till god mat och glass i Tollare.

Här möts de bästa av två världar; ett trivsamt hus med härlig trädgård, granne med skog och vatten, men ändå stan 10-15 minuter bort med bil och ca 30 minuter med elcykel. Busshållplatsen ligger nära och bussarna till stan funkar utmärkt.

Kommande försäljning! Anmäl gärna ert intresse redan nu!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Häckvägen 15, Såld i Björknäs, Nacka Planlösning från Häckvägen 15, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad