Såld

Kungsholmen, Stockholm

Gyllenborgsgatan 9

Slutpris: 2 800 000 kr

Gyllenborgsgatan 9

Ljus och välplanerat 20-tal med god förvaring!

Välkomna till en lägenhet som erbjuder 27 väldisponerade kvadratmeter, ett behagligt ljusinsläpp från två fönsterpartier och högt i tak!
Det finns en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter, ett avskilt kök samt ett luftigt allrum med plats för såväl soffa som säng och matbord. Även badrummet är generöst tilltaget och försett med vita, fräscha kakelplattor. En av lägenhetens bästa egenskaper är givetvis de charmiga egenskaperna från byggåret samt de goda möjligheterna till förvaring (stor klädkammare/walk-in-closet). Det finns ett tidsenligt brädgolv som löper genom hela bostaden och kombinerat med ljusa ytskikt och en generös takhöjd får man en luftig känsla. Andra fördelar är det attraktiva läget centralt på Kungsholmen med direkt närhet till kommunikationer och grönska och även den stabila föreningen. Det finns dessutom ljuvliga trapphusbalkonger i solläge för föreningens medlemmar att njuta av. Här bor ni i en mycket trygg förening som äger marken och klassas som äkta. Fastigheten ligger precis intill grönskande oaser och Thorildsplans kommunikationer tar er snabbt och enkelt ut till stadens olika delar.

Vacker fastighet anno slutet av 20-talet. Brf Kalkonen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av cirka 550 st bostadsrätter samt 44st kommersiella lokaler som är en bra inkomstkälla. Förening är välskött med god ekonomi och väldigt låg belåning uppgick år 2020 till 1337 kr/kvm. De större renoveringarna är även gjorda. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till den gemensamma innergården, två gästlägenheter som går att hyra, flertalet tvättstugor, motionsrum samt stort soprum.

Till lägenheten disponeras ett väl tilltaget vindsförråd, ca 9 kvadratmeter stort.

-Fönster mot grönskande innergård
-God förvaring
-Mycket stabil förening med låg belåning (1337 kr per kvadratmeter enl ÅR 2020)
-20-tal
-Rymligt förråd tillhörande lägenheten

För mer information, kontakta ansvarig mäklare David Garrett:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad