Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Gyllenborgsgatan 14, 2tr

Slutpris: 3 200 000 kr

Gyllenborgsgatan 14, 2tr

Varmt välkomna till en mycket välplanerad och pittoresk lägenhet på central adress. Denna bostad erbjuder det man vill ha i en mindre lägenhet; smidighet, god förvaring, fräscha ytskikt och ett praktiskt boende.

-Fönster mot innergård
-Välplanerad
-Charmigt 20-tal
-En av Kungsholmens bästa föreningar

Den fina fastigheten är från sent 1920-tal. Brf Kalkonen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av 550st bostadsrätter samt 44st kommersiella lokaler som är en bra inkomstkälla. Förening är välskött med god ekonomi och väldigt låg belåning uppgick år 2019 till 1373kr/kvm. De större renoveringarna är även gjorda. Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. På bekvämt gångavstånd ligger Rålambshovsparken som är en av Stockholmarnas mest populära oaser sommartid med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily`s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för med info:
0760-524600
[email protected]

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gyllenborgsgatan 14, 2tr, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad