Såld

Kungsholmen, Stockholm

Gyllenborgsgatan 13

Slutpris: 5 925 000 kr

Gyllenborgsgatan 13

Helrenoverat mästerverk, toppläge på Kungsholmen!

-Accepterat pris-
En högklassig lägenhet med attityd!
Äntligen försäljs denna topprenoverade, exklusiva och genomgående trea som är av den sorten som sällan kommer ut på den öppna marknaden. Direkt vid entré får man en föraning om bostadens yteffektiva disponering, trendsäkra, behagliga färgsättning och högkvalitativa maskinella utrustning. En vacker och välslipad fiskbensparkett löper genom hela lägenheten och ger en naturlig inramning till denna läckra 20-talsbostad. En yteffektiv hall leder oss ut i den öppna planlösningen med matplats och kök gjort för samvaro. Vi finner genomgående goda förvaringsutrymmen och smarta funktionslösningar. Den ljusa matplatsen som vetter mot en lugn och grönskande innergård kan, om man så vill, enkelt göras om till ett extra sovrum. Även hemmets luftiga Master Bedroom är placerat mot innergården och erbjuder dessutom en praktisk garderobsvägg. Vardagsrummet är placerat mot en lugn och enkelriktad gata som kantas av träd och grönska. Detta rum tar enkelt in en större soffgrupp med TV-möbler och kan även inrymma en matplats. Färgsättningen i lägenheten är genomgående nyanser av beige à la Jotun Lady och bryts elegant av mot de vita golvlisterna och stuckaturen samt hallens ljusbruna klinker och kökets bänkskiva i kalksten. Badrummet är helrenoverat och stilrent. Detta är en synnerligen välplanerad bostad med en exklusiv känsla!

Bostaden disponerar ett rymligt vindsförråd samt möjlighet till källarförråd.

HSB Brf Kalkonen är en nästan 100 år gammal förening som består av 548 lägenheter. Det är en stabil och äkta bostadsrättsförening som äger marken. Många stora renoveringar är genomförda och föreningen har låg belåning per kvadratmeter; endast 1 337 kronor. Föreningens medlemmar har tillgång till förråd, grillplatser, tvättstugor, övernattningslägenhet, hobbyrum samt otroligt vackra innergårdar.
Belägen på attraktivt område finner ni Gyllenborgsgatan, en enkelriktad gata kantad med fina, pittoreska träd. Området har närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. Man har direkt närhet till goda kommunikationer med tunnelbanestation och busslinjer några minuters promenad bort. På bekvämt gångavstånd ligger Rålambshovsparken som är en av Stockholmarnas mest populära oaser sommartid med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily's Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Det är mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkomna!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information.
0760-52 46 00
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gyllenborgsgatan 13, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close