Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Gyllenborgsgatan 11

Slutpris: 3 600 000 kr

Gyllenborgsgatan 11

Omsorgsfullt totalrenoverad minitvåa - Välplanerad Kungsholmspärla - Välskött och stabil förening.

Välkomna hit och genast förälska er en nyligen omsorgsfullt totalrenoverad Kungsholms-pärla med ett utsökt resultat som följd. Här är varje detalj och materialval noga genomtänkt och man slås av den nyrenoverade känslan från första stund. Med vackra spröjsade fönster med generöst ljusinsläpp, ett snyggt trägolv som är genomgående för hela bostaden samt lättmöblerade rum är detta en funkisdröm väl värd namnet. Här är det enkelt bjuda hem många med ett stilfullt topprenoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet - här kan du laga mat och samtidigt hålla dina förväntansfulla gäster sällskap. Köket har all önskvärd maskinell utrustning och dessutom tvättmaskin. Här finns också ett ljusinsläpp som heter duga med stora vackra fönster med tilltalande djupa nischer. Från hallen nås det rogivande sovrummet med plats för dubbelsäng och dessutom en generös walk in closet intill bakom stor dragdörr. Det stilrena helkaklade badrummet i ljusgrå nyans är utrustat med duschhörna med glasvägg. Den välkomnande hallen erbjuder gott om plats för avhängning och önskade förvaringsmöbler, och dessutom finns nyttjanderätt till både vinds- och källarförråd i föreningen som båda är rymliga. Från entrén tar du dig enkelt ut till föreningens grönskande och trivsamma innergård med flertalet sittgrupper och grill vilket blir som ett extra rum sommartid att njuta vid. Sammantaget en bostad att längta hem till.

Vacker fastighet anno slutet av 20-talet. Brf Kalkonen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av cirka 550 st bostadsrätter samt 44st kommersiella lokaler som är en bra inkomstkälla. Förening är välskött med god ekonomi och väldigt låg belåning uppgick år 2019 till 1373 kr/kvm. De större renoveringarna är även gjorda. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till den gemensamma innergården, två gästlägenheter som går att hyra, flertalet tvättstugor, motionsrum samt stort soprum.

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gyllenborgsgatan 11, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm Planlösning från Gyllenborgsgatan 11, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close