Såld

Ulleråker, Uppsala

Gustaf Kjellbergs väg 8

Slutpris: 2 121 000 kr

Gustaf Kjellbergs väg 8

Modern och välplanerad 1,5:a i natursköna Ulleråker!

Välkommen denna fina lägenhet i fastighet med hiss från markplan! Planlösningen erbjuder en rymlig hall med nära anslutning till klädkammaren, ett modernt kök från 2018 och en stor sovalkov med fint ljusinsläpp där du får plats med en större säng. Trevligt och ljust vardagsrum med stora sällskapsytor och plats för större soffgrupp och matbord. Fint badrum utrustat med bl.a tvättmaskin.

Stabil förening med fin innergård, stor lekplats, utemöbler och grillplats. Föreningen har en övernattningslägenhet, bastu och gemensamhetslokal för större sammankomster. Tvättstuga finns i varje trapphus samt en större tvättstuga för grovtvätt. I föreningen ingår en obligatorisk parkeringsplats för 150 kr/mån. För dig utan bil går det att hyra ut parkeringsplatsen externt.

Här bor du i ett lugnt, grönt och barnvänligt område med fin innergård beläget intill parkområde. Fördelaktigt läge för dig som önskar närhet till sjukhusområdet, Ultuna, Polacksbacken, BMC och Ångströmslaboratoriet. Fina gång- och cykelstråk längs med Fyrisån som leder in till city och stadsparken. Goda bussförbindelser!

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gustaf Kjellbergs väg 8, Såld i Ulleråker, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad