Såld

Järla sjö, Nacka

Gustaf De Lavals Väg 18

Slutpris: 5 300 000 kr

Gustaf De Lavals Väg 18

Stora fina sällskapsytor med första parkett mot söder och sjöutsikt!

Stora fina sällskapsytor med första parkett mot söder och sjöutsikt!

Stor och rymlig 2,5 rok som är perfekt för småbarnsfamiljen som paret. Här bor du med stora sociala ytor med halvöppet mellan kök och vardagsrum som passar sig perfekt för större som mindre sällskap.

Bostaden har en genomtänkt planlösning med stora sociala ytor och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och oslagbar utsikt över vattnet. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitmålade tak och väggar, dubbla fönsterbänkar i sten, vackert ekgolv och helkaklat badrum. Generöst och bra kök med stilrena materialval, svart bänkskiva, vitvaror av hög kvalitet med full maskinell utrustning. Stort master-bedroom med plats för dubbelsäng och nattduksbord, gott om förvaring i flera garderober, även här har man utsikt mot vattnet. Det mindre rummet är perfekt som barnrum eller kontor.
Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna för tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp. Fin kommod, handdukstork, wc och badkar med dusch.

Till detta har du en av områdets finaste utsikt mot sjön och Nacka reservatet rakt över. Stora och rymlig terrass i Sydostlig riktning med gott om sol och perfekt för soliga dagar för att bara koppla av eller för att grilla och ha en trevlig måltid. En grind från terrassen gör att de boende kan lägga handduken över axeln och sätta på sig tofflorna och skutta ner till vattnet för att ta sig ett dopp. Eller varför inte gå till föreningens egna bastu på flytbryggan nere vid vattnet. Den får inte missas och används flitigt av säljarna idag.

Ring mäklaren för mer information eller för att boka en privatvisning.

400kr för parkeringsplats i månaden i området.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gustaf De Lavals Väg 18, Såld i Järla sjö, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad