Såld

Bromma - Nockebyhov, Stockholm

Gurlitavägen 6

Slutpris: 9 675 000 kr

Gurlitavägen 6

Barnvänligt med ombonad trädgård

Välkomna till denna charmiga och väldisponerade lilla familjevilla med gångavstånd till skolor, förskolor, spårvagn samt tunnelbana. Huset erbjuder alla funktioner man kan önska sig för ett fungerande familjeliv.
Här ryms trivsamma sällskapsytor med öppen spis, rymligt kök med matplats, välplanerat övre plan med 3 sovrum och möblerbar hall, källarvåning med tvättstuga och bastu, allrum/sovrum med egen entré samt en synnerligen ombonad trädgård med kvällssol som bäddar för långa grillkvällar.
Läget är optimalt. Här bor man med ett utmärkt solläge på en barnvänlig lugn gata på en plan trädgårdstomt med egen kryddträdgård, fruktträd och hallonbuskar och med närhet till Nockebyskogens pulkabacke och fina strövområden.
På kartan tillhör detta område Nockebyhov men i gemene mans tanke tillhör denna villaidyll Olovslund, eftersom området ligger söder om Drottningholmsvägen i anslutning till Olovslund med Nockebyskogen som granne. I området ligger populära Olovslundsparken och fantastiska grönområden. Judarskogen erbjuder sköna promenader och vintertid kan man åka skridskor på Judarnsjön. På Kärsön och Drottningholm finns fina spring- och promenadstigar samt en fin badplats på sommaren. Längs Mälaren finns badklippor och Ängbybadet med sin fina sandstrand. Brommaplan med all sin närservice samt tunnelbana ligger bara några minuters promenadväg bort och har man tungt att bära går det bra att ta bussen en hållplats. Trivsamma Nockeby Torg är ytterligare ett alternativ om man behöver handla. Här finns det mesta man behöver för en praktisk vardag samt 12:ans hållplats.
Välkomna till Gurlitavägen 6

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gurlitavägen 6, Såld i Bromma - Nockebyhov, Stockholm Planlösning från Gurlitavägen 6, Såld i Bromma - Nockebyhov, Stockholm Planlösning från Gurlitavägen 6, Såld i Bromma - Nockebyhov, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad