Såld

Malmaberg, Västerås

Gunnilbogatan 6C

Slutpris: 850 000 kr

Gunnilbogatan 6C

Genomgående stilren 2 rok på populära Gunnilbogatan i hus med hiss!

- Genomgående mycket fint skick
- Fullt utrustat kök
- Stor balkong i soligt läge
- Hiss i huset
- P-platser finns lediga

En trappa upp i huset välkomnad ni till denna synnerligen trevliga 2 rok på Gunnilbogatan 6C. Bostaden karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt med ljust målade väggar och ekparkett i golv, stilfullt kök i vita och grå toner med full maskinell utrustning, rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens soliga balkong.

Mycket välskött förening med många renoveringar gjorda samt nyligen installerade laddplatser för elbil samt solceller på taket. Stabil ekonomi med en låneskuld på 3 769 kr/kvm (enligt årsredovisning 2022/2023).

På Gunnilbogatan bor du med gångavstånd till matbutik och restaurang. Malmaberg är ett grönskande område med mycket grönområden att strosa i. En kort bilfärd från bostaden nås Stenby med stormarknad, systembolag och träningsanläggning. Bussförbindelser finns även det på behändigt gångavstånd och på cykel når du smidigt Västerås city, sjukhuset, MDU och tågstationen.

Kort sagt en mycket fin bostad med klockrent läge. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gunnilbogatan 6C, Såld i Malmaberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad