Såld

Malmaberg, Västerås

Gunnilbogatan 20B

Slutpris: 1 550 000 kr

Gunnilbogatan 20B

Högst upp med inglasad balkong i eftermiddagssolen!

Ljus och fräsch trerummare på populära Malmaberg med inglasad balkong i soligt västerläge!

Här bor du högts upp i huset utan stampande grannar ovanför med en smidig planlösning som gör det enkelt för dig att möblera lägenheten. Här har du ett fräscht kök med plats för mindre matgrupp, stort vardagsrum med läcker ekparkett där du får plats med större soffa och ett rejält matbord för att samla vänner eller familj på middagar. I övrigt har du ett stilrent badrum utrustat med kombinerad tork/tvättmaskin för att underlätta vardagen. Stor och inglasad balkong i soligt västerläge, perfekt för härliga sommarkvällar. Med den låga månadsavgiften får du pengar över till annat!

Här bor du ett omtyckt område med goda bussförbindelser samt matbutiker och restauranger runt hörnet. Du kan känna dig trygg i ägandet i en stabil förening med bra ekonomi. Här har du tillgång till bastu, tvättstuga samt en fräsch och modern samlingslokal för att samla vänner och familj på festligheter. Föreningens medlemmar får även nyttja föreningens gym kostnadsfritt.

Anmäl dig redan idag och dyk upp på visning så berättar jag mer!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gunnilbogatan 20B, Såld i Malmaberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad