Såld

Lännersta, Nacka

Gulmårans väg 11

Slutpris: 9 300 000 kr

Gulmårans väg 11

Välplanerad och energieffektiv villa i klassisk svensk stil med ljus och rymd invändigt

Välkomna till detta trevligt belägna hem. Här bor man nära bad i Bagarsjön, flera populära skolor och affärer men ändå lite undangömt längst inne på en återvändsgata. Innanför ytterdörren får man en härlig wow-känsla då man möts av ett vardagsrum med dubbel takhöjd och många fönster; både ut mot trädgården och mot himlen genom flera takfönster.

Ett spiraltrappa blir som en skulptur i rummet och förbinder den mer privata övervåningen med det sociala entréplanet. Köket ligger i öppen planlösning mot det generösa vardagsrummet med matplats. Köksdelen gränsas av med en halvö mot vardagsrummet och den blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Idag har entréplanet ett sovrum, men det är möjligt att disponera om ytan till två sovrum på detta plan.

På det övre planet är tre sovrum av god storlek belägna runt ett allrum. Flera av rummen har charmiga halvmåneformade fönster. En smart glasvägg skiljer av allrummet mot det nedre planet vilket gör att man har öppenheten men inte ljuden mellan planen. I allrummet finns platsbyggda bokhyllor från golv till tak som sväljer massor av böcker och spel.

Trädgården som omger huset är fint planerad, vackert uppvuxen och i en hanterbar storlek. Vid stora ingången njuter man gärna förmiddagskaffe i solen. Mitt på dagen flyttar man runt hörnet till villans kortsida och altan som har sol från 11-12 till fram till kvällen. Särskilt om våren är det extra härligt att sitta i hörnet på terrassen mellan kök och vardagsrum då man njuter av både sol och lä här. En gräsmatta bjuder in till lek och odling i pallkragar.

I anslutning till uppfarten finns en carport med ett isolerat förråd bakom. Elbilsladdare finns installerad.

Detta hem har solpaneler på taket vilket bidrar till den låga driftskostnaden. Hemmet är ansluten till fiber.

Välkomna att uppleva denna fina och rymliga villa!

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gulmårans väg 11, Såld i Lännersta, Nacka Planlösning från Gulmårans väg 11, Såld i Lännersta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad