Såld

Storvreta, Uppsala

Gryningsvägen 73

Slutpris: 4 275 000 kr

Gryningsvägen 73

Tillfälle att förvärva ett trevligt kedjehus med optimalt läge i ett tryggt barnvänligt område!

Upptäck det ultimata boendet på en av Storvretas mest eftertraktade adresser. Beläget i ett tryggt och fridfullt område, välkomnar detta charmiga hus dig med öppna armar till ett liv fyllt av komfort och bekvämlighet. Njut av långa dagar fyllda av solsken och avkoppling på de vackra uteplatserna – perfekt för att skapa minnen med familj och vänner eller bara för att njuta av lugnet själv. Den fridfulla gatan erbjuder en trygg och barnvänlig miljö där du kan trivas och känna dig hemma.

Detta hem erbjuder en genomtänkt planlösning som omfattar allt du behöver för att trivas. Med två sovrum på entréplanet, ett rymligt vardagsrum och ett välutrustat kök med matplats, finns det gott om utrymme för hela familjen. Övervåningen lockar med ytterligare två sovrum, ett allrum och praktiska förvaringsutrymmen som gör vardagen smidig och organiserad. Bilen parkerar du smidigt i garaget eller på uppfarten.

Förutom det idylliska boendet har du också nära till en mängd bekvämligheter och nöjen. Med närhet till volleybollplan och badplatsen kan du njuta av härliga sommardagar med svalkande dopp och roliga aktiviteter. Dessutom erbjuder området utmärkta möjligheter till promenader och avkoppling i naturen runt å-rummet. På Gryningsvägen 73 har du all tänkbar service inom räckhåll, inklusive matbutiker, vårdcentral, skolor och förskolor. För pendlare är läget perfekt med enkel tillgång till både buss och tåg, samt snabb tillgång till E4:an för bilpendlare.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gryningsvägen 73, Såld i Storvreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad