Såld

Vattholma, Uppsala

Gruvfogdevägen 28

Slutpris: 3 650 000 kr

Gruvfogdevägen 28

Välkommen till ett fint kedjehus med en mycket trevlig trädgård. Köket är fantastiskt med en köksö som har både vanlig spis och vedspis. Här bor du med ett av områdets bästa lägen i ett mycket barnvänligt kvarter i populära Vattholma. Insynsskyddad tomt som vetter mot grönområde. Direkt närhet till Uppsala, Arlanda, Gävle och Stockholm tack vare goda tågförbindelser.

Entréplan erbjuder en rymlig hall, kök med bra maskinell utrustning och matplats för större sällskap. Ljust vardagsrum med plats för större soffgrupp och soffbord samt utgång till överbyggd altan. Separat wc samt tvättstuga med utgång till altanen även härifrån. På övre plan finns fyra sovrum i bra storlek och ett allrum som kan användas som tv-rum/kontor. Till sist ett badrum med både dusch och badkar. Altanen är rymlig och här finns plats för större loungegrupp och matsalsdel. Altanen övergår i en grönskande trädgård med planteringar, buskar, träd och växthus. I anslutning till trädgården finns också ett isolerat förråd. På framsidan finns ett garage.

Här bor du i en idyllisk ort med gamla anor från tiden för järnmalmshantering vid Vallonbruket. I närområdet finns tre förskolor, skola (åk F-6), välsorterad mataffär med fullservice (apotek, systembolag, paketombud), bibliotek och idrottshall samt tennisbanor. För den aktive så finns det också bra motionsmöjligheter med belyst motions- och skidspår samt Salsta golfbana i närheten. Genom ca 10 minuters promenad nås Upptåget som ger ett utmärkt pendlarläge till Uppsala (13 min) och Gävle samt med möjlighet till tågbyte i Uppsala för vidare transport mot Arlanda och Stockholm. Det erbjuds även bra bussförbindelser till Uppsala och Österbybruk och det är knappt 10 minuters bilfärd till E4:an vilket också ger er goda möjligheter till bilpendling.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gruvfogdevägen 28, Såld i Vattholma, Uppsala Planlösning från Gruvfogdevägen 28, Såld i Vattholma, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad