Såld

Kungsholmen - S:t Eriksområdet, Stockholm

Grubbensringen 30A, 2 tr

Slutpris: 12 500 000 kr

Grubbensringen 30A, 2 tr

173 kvm golvyta. Vindslägenhet

173 kvm golvyta // Möjlig 5:a eller 6:a // Vindslägenhet // Högt i tak // Takbjälkar // Två badrum // Påkostade materialval // Öppen planlösning // Sekelskiftesfastighet // Eldstad

Välkommen till denna vackra vindslägenhet med takbjälkar och högt i tak! Huset byggdes ursprungligen i slutet av 1800-talet kring det dåvarande sekelskiftet. På 1990-talet, så omvandlades denna vackra byggnad till bostäder genom en totalrenovering. Här bor du på 173 kvm golvyta med möjlighet att bygga två ytterligare sovrum. Bostaden bjuder på en härligt rymd med över tre meter upp till nock. Den generösa takhöjden och fönster i tre väderstreck gör bostaden ljus och luftig. Den öppna planlösningen inbjuder till trevliga sammankomster där köket är snyggt designat med goda arbetsytor och bra förvaring. Här finns gott om plats för matsalsbord och soffgrupp där du myser kring braskaminen. Denna delen av bostaden blir den sociala umgängesdelen där sovrummen ligger diskret bakom vardagsrummet. Båda sovrummen rymmer en dubbelsäng och har praktiskt ett badrum med badkar mellan sig. Ytterligare ett badrum hittar du i anslutning till arbetsrummet/entrén. Det är rymligt med dusch, tvättmaskin och torkskåp. Nuvarande ägare nyttjar utrymmet vid trappen som arbetsrum. En kul detalj är glasgolvet som gör att man ser ner till entrédörren, samt ger ett fint ljusinsläpp. Bostaden bjuder överlag på ljusa och fina ytskikt samt utmärkt förvaring i form av platsbyggda garderober och en praktisk kattvind. För dig som önskar fler sovrum, så finns det flera alternativ. Det finns tre möjliga alternativ i vardagsrummet där endast ett förslag är inritat i den alternativa planskissen. Det går ju lika bra att skapa ett rum där nuvarande soffgrupp finns. Dessutom finns det möjlighet att skapa ett rum i arbetsrummet. Huset är mycket vackert men det är inte K-märkt, så för frågor angående balkong/terrass, så är det upp till bostadshavare och förening att söka ett eventuellt bygglov för prövning om detta är möjligt eller inte.

Föreningen är välskött och hade drygt en miljon i likvida medel vid årsskiftet.

Området är väldigt centralt, men ändå lugnt belägen med närhet till Karlbergskanalen och Kungsholms Strand. I S:t Eriksområdet har du en egen "oas" med karakteristiska miljöer. För de minsta finns mysiga lekplatser och bilfria miljöer. Runt kanalen är det dessutom populärt att jogga och promenera. Området har fått ett lyft på senare år då ICA Kvantum, Systembolaget, SATS och ett apotek öppnade bara ett par hundra meter från Grubbensringen. En liten bit bort ligger Fridhemsplan med all tänkbar service i form av Västermalmsgallerian med dess utbud och dessutom finns flera välsorterade matbutiker såsom exempelvis Coop Daglivs. På Kungsholmen finns flera populära restauranger såsom exempelvis AG och Mälarpaviljongen. I kvarteren kring Kungsholmstorg finns fler restauranger, bagerier och ytterligare service. Kommunikationerna är oslagbara med tunnelbanan runt knuten (grön och blå linje). Flertalet bussar trafikerar området. I kvarteren runt bostaden finns helt enkelt det mesta du kan önska dig!

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grubbensringen 30A, 2 tr, Såld i Kungsholmen - S:t Eriksområdet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad