Kommande bostad

Kungsholmen - S:t Eriksområdet, Stockholm

Grubbensringen 3

  • price tag icon 5 235 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 68 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 235 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1996
Grubbensringen 3

Med uteplats i idylliska Sankt Eriksområdet

Ljus och välplanerad tvåa med generös uteplats och utsikt mot grönska samt Sankt Eriks kapell. Bostaden är genomgående med dubbla glasade dörrar mot gården och stora fönsterpartier mot gatan. Utanför fönstren mot gatan finns det vackra körsbärsträd. Vardagsrummet är stort och passar utmärkt för sociala sammanhang. Uteplatsen nås från vardagsrummet vilken med fördel används under årets varmare månader. Modernt, renoverat och rymligt kök med utrymme för stor matplats. Bra sovrum som rymmer bl.a dubbelsäng och garderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

För extern förvaring finns ett källarförråd att disponera om ca 10 kvm.

Det idylliska och prisbelönta S:t Eriksområdet karakteriseras av sin stillhet och lugn, men ändå finns Stockholms city på nära gångavstånd. Området i sig har en unik arkitektur med bl a en grönskande park. Ett stenkast ner till Kungsholms strand och Klara sjö som bjuder på mysiga promenad- och joggingstråk. Korsa gärna Kungsholmen ner till Riddarfjärden samt de mysiga restaurangerna nere vid Norr Mälarstrand såsom Orangeriet och Mälarpaviljongen. ICA, SATS, Apotek och Systembolag bara ett kvarter bort. I närheten finns också ett stort utbud av mataffärer och shopping på Fridhemsplan med Västermalmsgallerian. Bra kommunikationer med ett stort antal buss- och tunnelbanelinjer (Fridhemsplan eller Rådhuset). Kort gångavstånd till Centralstationen med fjärrtåg och Arlanda Express.

Alternativ planskiss kräver styrelsens godkännande.

Intresseanmälan
Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Grubbensringen 3, Kommande i Kungsholmen - S:t Eriksområdet, Stockholm
Planlösning från Grubbensringen 3, Kommande i Kungsholmen - S:t Eriksområdet, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad