Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Gröna gatan 3C

1 795 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 54 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 078 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1953
Gröna gatan 3C

Välplanerad och tilltalande tvåa med balkong i högt fritt läge!

Trevlig och rymlig genomgångslägenhet i Salabacke med stor balkong i soligt söderläge! Denna bostad är belägen högst upp i huset med fri utsikt och sol under dagen. Stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och där vatten, tv samt bredband ingår i månadsavgiften! Här bor ni i populära Salabacke med endast 10 minuter från centrum och ett stenkast från Gränby centrum där Uppsalas nya "stadskärna" vuxit fram.

Bostaden erbjuder smakfullt kök med all maskinell utrustning. Rymlig hall med garderobsförvaring. Ett ordentligt sovrum med inbyggda garderober. Luftigt och stort vardagsrum med naturlig extra matplats vid fönstret samt utgång till bostadens balkong. Balkongen är ovanligt stor och belägen i soligt fritt söderläge mot föreningens gård, där du kan avnjuta solen under dagen. Stamrenoverat badrum med badkar.

BRF Tråget är en trevlig och välskött förening med god och stabil ekonomi. I avgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, internet (1 000 Mbit/s) och tvättstuga. Här får medlemmarna bl a tillgång till en uteplats med grill och trädgårdsmöbler med pergola, möjlighet till egen odlingslott, boulebana och bastu. Övernattningsrum med två bäddar finns att hyra.

Bra läge med närhet till god service på Brantingstorg, med ICA-butik, apotek, restaurang, prisbelönt konditori samt Gränbystaden med brett utbud av såväl shopping och större livsmedelsbutiker. Du som pendlar med bil är snabbt ute på E4:an och det är endast 5-10 minuter på cykel till Uppsala resecentrum. Goda kommunikationer med buss. Salabacke är även känt för sina många parker och stora grönområden.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Gröna gatan 3C, Kommande i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad