Såld

Salabacke, Uppsala

Gröna Gatan 31 B

Slutpris: 1 100 000 kr

Gröna Gatan 31 B

Smart planerad etta i fint skick, belägen i Salabacke med närhet till både city och Gränby centrum!

Kvadratsmart etta i modernt och tilltalande skick, belägen på våning ett i fastighet med närhet till både natur och city. Planlösningen fördelar sig på en hall med förvaring i garderober och ett vardagsrum som rymmer plats för både säng, soffa och/eller matgrupp. Ny och modern kokvrå med bl a kyl/frys, ugn, induktionshäll och diskmaskin. Genomgående fina ytskikt med nya golv och målade väggar. Till detta får du även ett badrum med dusch. Denna lägenhet gör sig perfekt för den som söker efter sitt första egna boende, för studenten eller som övernattningslägenhet.

Denna stabila förening erbjuder dig enkel tillgång till tvättstuga och bastu med relaxavdelning samt tillgång till stora och trevliga innergårdar med utegym/träningsbas, trädgårdsmöjligeter och utegrill.

I Salabacke bor du bekvämt med med smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil och även ett kort avstånd till Uppsala city och resecentrum. Du är även nära granne med populära Gränby centrum, här finns ett mycket stort utbud av all tänkbar servicemöjlighet du kan önska dig. I kvarteret finns konditori, närlivs och restauranger samt kort gångavstånd till flera livsmedelsbutiker.

Välkomna på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gröna Gatan 31 B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad