Såld

Salabacke, Uppsala

Gröna gatan 27D

Slutpris: 1 825 000 kr

Gröna gatan 27D

Charmig 3:a på Gröna gatan 27D i populära Salabacke!

Välkommen till denna välplanerade 3:a som erbjuder en god kombination av modern komfort och klassisk charm. Belägen på våning 2 av 3 är denna lägenhet det perfekta valet för dig som söker bekvämlighet och närhet till både stadens puls och Gränbystaden.

Med sina generösa 75 kvm har lägenheten gott om utrymme för såväl avkoppling som umgänge. Den erbjuder en rymlig hall med klädkammare, två tilltagna sovrum med plats förvaringsmöjligheter samt ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Vidare finner ni ett stort kök för trevliga middagar med en matplats för 4-6 personer och slutligen ett badrum utrustat med bl.a. tvättmaskin.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar även över två förrådsutrymmen (varav ett matkällarförråd).

Som boende i Riksbyggen Uppsalahus nr 7 bor du i en omtyckt och stabil föreningen som dessutom har en låg belåning om endast ca 2 914 kr/kvm. Här kan ni också njuta av förenings gemensamma bastu och relaxavdelning.

Salabacke utgör ett fridfullt och högt eftertraktat område, där det mesta av det du behöver finns inom bekvämt gångavstånd. Läget för lägenheten är optimalt med närhet till omfattande shoppingalternativ, matställen och caféer, både i stadskärnan och vid Gränbystaden. I närområdet finns ett brett utbud av restauranger, butiker, förskolor och underbara parkområden.

Stora välskötta parkområden, såsom Källparken och Skomakarberget, ligger inom gångavstånd, och precis utanför porten har du föreningens två gröna innergårdar där du kan njuta av en bok eller bara sitta ner och koppla av. Sala Backe rymmer flera livsmedelsbutiker. För pendlaren finns bekväma kommunikationsmöjligheter med närliggande bussförbindelser och Centralstationen som nås enkelt med en cykeltur.

Välkommen hit, välkommen hem!
Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gröna gatan 27D, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad