Såld

Södermalm, Stockholm

Grindsgatan 52, 4tr

Slutpris: 3 360 000 kr

Grindsgatan 52, 4tr

Högt läge mot innergård!

Högt läge // Rikligt ljusinsläpp // Rymligt kök // Diskmaskin // Bastu i föreningen // Takterrass // Snabbt tillträde går om så önskas

Välkommen till en luftig bostad högt upp i huset belägen mot en lugn innergård. Bostadens höga sydvästläge gör att det blir ett rikligt ljusinsläpp genom det breda fönsterpartiet. I allrummet har du flera möbleringsalternativ för soffa och säng. Du får även plats med lös förvaring/arbetsplats om så önskas. I hallen har du utmärkt förvaring i form av flertalet garderober. Vidare har du ett trevligt och rymligt kök med matplats. Köket är fullt utrustat med exempelvis diskmaskin. Klassiskt badrum med badkar i tidlös design.

Föreningen är välskött och har exempelvis en bastu högst upp i huset där det även finns en balkong/terrass för de boende. I garaget finns även en hall där du kan fixa med bilen.

Här bor du med närhet till SoFo:s breda utbud med det mesta så som Skrapan, Götgatans och Skanstulls rikliga utbud av shopping, caféer, restauranger och uteliv. I huset finns även en stor och välsorterad Coopbutik. Utöver detta når man med ca 5 minuters promenad Ringens köpcenter samt Medborgarplatsen och Mariatorget. Bra kommunikationer med T-bana från antingen Skanstulls eller Medborgarplatsens tunnelbanestation, flertalet busslinjer (bl.a. nr 3) Området erbjuder en lugn oas mitt bland Stockholms myllrande folkliv i kombination med närheten till grönområden.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grindsgatan 52, 4tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close