Kommande bostad

Gribbylund, Täby

Gribbylunds torg 7A

Pris enl ök
area icon Yta
  • 86 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 482 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
Gribbylunds torg 7A

Välplanerad fyra med uthyrningsdel och solig balkong i bästa läget!

Välkommen till denna rymliga lägenhet med uthyrningsdel, perfekt för extra inkomst, generationsboende eller för den stora familjen. Bostaden karaktäriseras av stora och välplanerade ytor samt ett fantastiskt ljusinsläpp.
Här erbjuds tre stora sovrum med plats för stor säng samt ytterligare möblemang. Två rymliga badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt en fin och stor balkong i högt och soligt läge.
Områdets bästa läge väntar på dig, Välkommen hem!

Här i Gribbylund bor du med absolut närhet till fina grön och strövområden. Vill man ta en mysig promenad kan man gå runt Rönningesjön, vill man ta med hela familjen finns, det något för alla här. Man kan stanna vid Skavlöten och besöka utegymmet eller badstranden för ett dopp. Vidare i promenaden kommer man till den populära 4H-gården Rönninge By, här kan man hälsa på massa djur men även boka in sig på läger, hålla konferens och även gifta sig.
I området finns flertalet busslinjer som enkelt tar dig runtom i kommunen men även Arninge eller till Vallentuna.
Inom gångavstånd finns en välsorterad ICA-affär och ett urval av trevliga restauranger.
I Gribbylund finns flertalet bra skolor, Täby friskola gribbylund (F-5), Täby friskola lilla Gribbylund (F-1), Ängsholmsskolan (4-9), Myrängsskolan (F-5).

Kommande försäljning, Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Emma Kellermalm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Elektricitet

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Gribbylunds torg 7A, Kommande i Gribbylund, Täby
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad