Såld

Östermalm, Stockholm

Grevgatan 52

Slutpris: 12 500 000 kr

Grevgatan 52

Fantastisk sekelskiftestrea med vacker kakelugn och balkong!

Nu saluförs en fantastisk sekelskiftespärla om 82 välplanerade kvadratmeter med fungerande kakelugn och balkong! Bostaden är belägen på attraktiva Grevgatan med närhet till Karlaplan, Humlegården och Strandvägen.

- Balkong
- Fungerande Kakelugn
- Generös takhöjd om ca 3,30m
- Vackra sekelskiftesdetaljer
- Omsorgsfullt renoverad
- Socialt planerad
- Två bra sovrum
- Duschrum och gäst-wc
- Bra förvaring
- Hiss i fastigheten
- Välskött förening
- Attraktiv adress

Presenterar en fantastisk sekelskiftestrea belägen i vacker fastighet anno 1895. Bostaden kännetecknas av välbevarade sekelskiftesdetaljer som i kombination med moderna och exklusiva materialval skapar det perfekta boendet. Vackra attribut från sekelskiftet som återfinns i bland annat stuckatur, takrosetter, höga golvlister, fungerande kakelugn och fina trägolv ger en charmig känsla. Den generösa takhöjden om ca 3,30m som tillsammans med stora fönster med speglade nischer ger genomgående härlig rymd och fint ljusflöde. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som rymmer såväl soffgrupp som matplats, perfekt för umgänge med nära och kära. Två bra sovrum i rofyllt läge mot innergården varav det ena med mycket bra förvaring och utgång till bostadens balkong som erbjuder förmiddagssol. Helkaklat duschrum med tvättmaskin, separat gäst-wc och generös hall med två inbyggda garderober. Ett hem att trivas i!

Bostaden är belägen på ett toppläge med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Broms som är Östermalms i särklass mest populära kvarterskrog samt Riche och Strandvägen 1. För den hälsomedvetna finns flertalet bra alternativ, bland annat Doctor Salad som du hittar på Sibyllegatan intill Östermalmstorg. I området finns även ett stort utbud av gym och träningsmöjligheter. Vid torget finner du den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Hjärtligt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grevgatan 52, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad