Såld

Östermalm, Stockholm

Grevgatan 28

Slutpris: 9 200 000 kr

Grevgatan 28

Fantastisk, genomgående och välplanerad funkistvåa - möjlig 3:a/4:a - öppen spis - 2 fina balkonger!

Nu saluförs denna fantastiska funkislägenhet - med potential att bli en 3:a alt. 4:a - med bästa läge i hjärtat av Östermalm! Detta är en fin lägenhet som är genomgående och välplanerad. Här finns stor potential att förverkliga ett riktigt drömboende och lägenheten ger verkligen möjligheter att disponeras efter behov och önskemål. De alternativa planlösningarna ger flexibilitet och upp till 3 rum kan disponeras som sovrum.

Detta fina funkishus från 1930-talet ger härlig känsla och atmosfär och bidrar positivt till boendeupplevelsen. Det finns många fina tidstypiska detaljer och lägenheten har även fiskbensparkett i den inre hallen och i vardagsrummet, där det också finns en härlig öppen spis och utgång till balkongen mot Grevgatan. Denna balkong har eftermiddags-/kvällssol och den andra balkongen mot gården har morgon-/förmiddagssol.

Huset ligger vackert beläget på Grevgatan, i krönet ner mot Strandvägen. Det centrala läget på Östermalm ger också känslan av att bo lugnt och behagligt samtidigt med pulsen alldeles runt hörnet - just mitt i hjärtat av Östermalm. Det centrala läget gör också att det är nära till flera av Östermalms huvudpunkter så som t. ex. Östermalmstorg med Saluhallen, Fältöversten eller till Djurgården. Området erbjuder rikt utbud av fina butiker, bra restauranger och trevliga caféer. Det finns också välkända bagerier och bra mataffärer i närheten. Här bor man som bäst i en av de mest attraktiva delarna av Östermalm och det är nära till kommunikationer med T-bana och bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad