Såld

Östermalm, Stockholm

Grev Turegatan 53, 2tr

Slutpris: 11 400 000 kr

Grev Turegatan 53, 2tr

Fantastisk trea från 1870-tal med kakelugn och möjlig balkong på bästa läge!

Här varvas modernt och exklusivt med välbevarade detaljer anno 1878 som skapar ett mycket hemtrevligt boende i toppskick på absolut bästa adress! Bostaden erbjuder genomgående vackert trägolv, stora fönster med djupa fönsternischer och spanjoletter som ger rikligt ljusinsläpp samt generös takhöjd som skapar en känsla av rymd.

- Vacker fastighet anno 1878
- Kakelugn
- Generös takhöjd om 3,2m
- Hiss
- Vackra trägolv
- Möjlig balkong genom att förnya befintligt bygglov
- Goda förvaringsmöjligheter
- Attraktiv adress
- Bra förening med låg belåning
- Förråd

Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med plats med soffa, soffbord och mediamöbel samt annat önskat möblemang. I hörnet finns en fantastiskt fin kakelugn (ej fungerande). Elegant inrett kök med bra förvaring bakom vita skåpsluckor, bänkskiva i grå sten och stänkskydd i vitt kakel. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum. Här bor du med bekvämligheter såsom diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden är belägen på en attraktiv och lugn Östermalmsadress mellan Karlavägen och Östermalmsgatan, nära Humlegården, Östermalmstorg och Stureplan med allt du kan önska dig inom gångavstånd. På bekvämt gångavstånd finner du Stureplan med dess breda utbud av shopping, cafeér och restauranger. Här är det nära till Östermalmstorg med sin trevliga saluhall och Fältöversten och Karlaplan med sin shopping. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Hjärtligt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad