Såld

Östermalm, Stockholm

Grev Turegatan 52A, 2tr

Slutpris: 13 000 000 kr

Grev Turegatan 52A, 2tr

Fantastisk sekelskiftestrea med härlig balkong på absolut toppläge på Östermalm!

Nu saluförs denna fantastiska sekelskiftestrea med härlig balkong på absolut toppläge på Östermalm!

- Härlig balkong mot lummig innergård
- Exklusiva materialval
- Välbevarade detaljer
- Goda sociala ytor
- Välplanerad
- Stavparkett i ek
- Rikligt ljusinsläpp
- Generös takhöjd
- Fin fastighet anno 1882
- Toppläge på Östermalm
- Goda kommunikationer

Bostaden som är belägen i fantastiskt fin fastighet anno 1882 har många välbevarade attribut som återfinns i bland annat stora fönster med djupa nischer, generös takhöjd och magnifik stuckatur. Här har man kombinerat sekelskiftesdetaljer från byggåret med moderna och exklusiva materialval som ger det absolut bästa av två världar. Denna välplanerade bostad har genomgående nylagd stavparkett i ek och eleganta materialval. Väl genomtänkta materialval som återfinns i bland annat matchande bänkskiva och stänkskydd i komposit i köket med samtliga fönsternischer i lägenheten - Här har inget lämnats åt slumpen!

Här erbjuds ett väl tilltaget vardagsrum med plats för allt önskat möblemang. Mycket stilrent kök med ljusgråa skåpsluckor från Picky living samt matchande bänkskiva och stänkskydd i komposit. Väl utvalda vitvaror från Siemens, golvvärme och med plats för en stor matgrupp. Via pardörrar i glas når man balkongen som vetter mot den lugna och lummiga innergården. Ett väl tilltaget sovrum med fönster mot innergården som skapar ett rofyllt läge. Från vardagsrummet via vackra pardörrar med sekelskiftesdetaljer nås bostadens andra sovrum som har plats för allt önskat sovrumsmöblemang. Vidare disponerar bostaden ett helkaklat badrum med beigemelerat kakel och klinkergolv med golvvärme samt tvättpelare. En välkomnande hall med mycket god förvaring.

Bostaden är belägen på en attraktiv och lugn Östermalmsadress mellan Karlavägen och Kommendörsgatan, nära Humlegården, Östermalmstorg och Stureplan med allt du kan önska dig inom gångavstånd. På bekvämt gångavstånd finner du Stureplan med dess breda utbud av shopping, cafeér och restauranger. Här är det nära till Östermalmstorg med sin trevliga saluhall och Fältöversten och Karlaplan med sin shopping. Trots det centrala läget finns många grönområden i området med mysiga Humlegården och närheten till Djurgården. Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Hjärtligt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Grev Turegatan 52A, 2tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad