Såld

Östermalm, Stockholm

Grev Turegatan 50

Slutpris: 4 320 000 kr

Grev Turegatan 50

Chans att skapa ditt drömboende på en av Stockholms bästa adresser

I en av Stockholms vackraste fastigheter saluförs nu en lägenhet där du kan skapa ditt drömboende. I eftertraktat läge mellan Karlavägen och Östermalmstorg finns här denna bostad om 38 kvm i vacker fastighet anno 1883. Tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, högresta spröjsade fönster och vackra golv finns bevarade i bostaden.

-Belägen i lugnt läge mot lugn innergård
-Välplanerad bostad
-Möjlighet till 2rok
-Vacker fiskbensparkett
-Låg avgift
-Lågt belånad förening
-Bäst Östermalmsläge
-Närhet till Karlaplan

En bostad som kan göras till ett drömhem. En stort allrum med plats för matgrupp, säng samt soffmöblemang. Ett stort och rymligt kök och badrum med badkar. I anslutning till allrummet finns en stor klädkammare för exemplarisk förvaring.

Här bor ni i ett helt suveränt läge med direkt närhet till Karlaplan och Östermalmstorg samt både t-bana och en uppsjö av busslinjer och Stureplan nås på några minuters promenad och ni tar er snabbt till Djurgårdens fina promenadstråk och motionsslingor. Kvarteren runtomkring erbjuder ett bra utbud av restauranger, caféer och små butiker. Härlig grön rekreation finner man bl.a. vid närliggande Djurgården, Gärdet eller sköna Tessinparken som allt ligger inom kort promenad från bostaden.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad