Såld

Gamla Uppsala, Uppsala

Greta Arwidssons väg 31

Slutpris: 4 995 000 kr

Greta Arwidssons väg 31

Friköpt gavelradhus med tre uteplatser i solläge & två egna parkeringar. Mycket barnvänlig miljö!

Välkomna till ett modernt och bekvämt boende i mycket barnvänlig miljö! Njut av 2010-talets alla fördelar och bekvämligheter med lite extra takhöjd om 2,5 meter och inredning i svala toner med övervägande vitt som möter vitpigmenterade parkettgolv, allt för att lyfta rummens rymd och förenkla vid möblering. Man har även låtit kosta på en hel del tillval såsom fullstor vinkyl, exklusiva material i badrum och infällda högtalare i tak på entréplan, det är även förberett för högtalare på uteplats samt övre plan. Ypperlig planlösning för familjen med två till tre sovrum samlade på övre plan, två av dessa har effektfull takhöjd om ca 3,5 meter, vilket ger spännande vinklar, fina möbleringsmöjligheter och god förvaringsyta. Sällskapsytorna finns i entréplan med stort vardagsrum i vinkel som ger plats för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas och köket har god förvaring med skåpinredning i matt vitt och rymmer dessutom många middagsgäster invid stort fönster mot husets entré. Det finns ett rymligt, helkaklat våtutrymme på varje våningsplan med dusch-, bad- och tvättmöjligheter.

Lättskött, mindre tomt att rå om med uteplatsmöjligheter på både fram- och baksida för att fånga upp alla dagens soltimmar. Slå er till ro på den egna altanen en ljummen sommarkväll och njut av eftermiddagssolen samtidigt som barnen roar sig på gräsmattan, avnjut en svalkande eftermiddagsdrink på balkongen eller tag morgonkaffet på den egna framsidan. Parkeringsyta med vattenutkast, eluttag och elbilsladdare på plattlagd framsida och externt oisolerat förråd om ca 5 kvm för smidig förvaring.

Bo i nyare delen av Gamla Uppsala i samfälligheten Fornby Saga som är en mycket välskött och trevlig förening med barnvänliga innergårdar fyllda av grönska och lekplatser, nära Gränbystaden med omtyckta mataffärer, många förskolor, skola upp till högstadieålder och cykelavstånd till Gränby Centrum med alls slags handel ni kan tänka er och lite till. Det är även smidigt till påfarter till E4:an och 55:an för bilpendlare, intill kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor à 15 minuter till citykärnan.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Greta Arwidssons väg 31, Såld i Gamla Uppsala, Uppsala Planlösning från Greta Arwidssons väg 31, Såld i Gamla Uppsala, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad