Såld

Norra Årsta, Uppsala

Gräslöksgatan 4

Slutpris: 1 650 000 kr

Gräslöksgatan 4

Trivsam tvåa med uteplats i bästa västerläge, belägen i populära Årsta! Renoveringsbehov.

Markplanslägenhet! Välkommen till denna tvåa i populära bostadsrättsföreningen Gräslöken - en av Sveriges största bostadsrättsföreningar. Här har du härlig eftermiddags- och kvällssol på den stora och fina uteplatsen. Nuvarande ägare har bott i lägenheten sedan det byggdes. Lägenheten är i renoveringsbehov. Inga trösklar finns i bostaden så den är delvis handikappanpassad.

Planlösningen ger en klassisk tvåa med stora ljusa rum, öppen planlösning mot köket, rymligt badrum, gott om förvaring och stor uteplats i bästa västerläge. Insynsskyddat läge från båda hållen. Till lägenheten hör ett närliggande förråd.

Gräslöken är en stor förening som nyligen utfört flera stora renoveringar, där i bland stamrenovering. I föreningen finns fem tvättstugor, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu och övernattningsrum. Föreningens medlemmar har också tillgång till flera lekplatser, skridskoplan (om vintern), träningslokal, snickarbod, bibliotek, boulebanor, bord för bordtennis och vävstuga. Föreningen har flera hundra parkeringsplatser att hyra enligt kösystem.

I Årsta bor ni med direkt närhet till all tänkbar service. Flera skolor och förskolor finns på bekvämt avstånd för barnfamiljen och härliga strövarområden och parker för er som uppskattar närhet till naturen. Närmast har ni Årsta Centrum med livsmedelsbutik (ICA), restauranger, café och apotek. Nästan lika nära har ni ständigt växande Gränby Staden med över 100 butiker och all tänkbar handel ni kan önska samt ett gediget restaurangutbud. Uppsala centrum och stadskärnan når ni bekvämt med en promenad eller via smidiga cykelvägar eller bra bussförbindelser. Smidig anslutning till E4:an för er som pendlar med bil.

TILLTRÄDE: Det är en dödsboförsäljning vilket innebär att bouppteckningen måste vara godkänd och klar innan tillträde kan ske. Bouppteckningen är inskickad, men Skatteverket har väldigt långa handläggningstider vilket innebär att ett tillträde kan ske omkring mitten/slutet av augusti. Blir bouppteckningen godkänd tidigare än beräknat så finns det möjlighet att tidigarelägga tillträdet i efterhand.

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gräslöksgatan 4, Såld i Norra Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad