Såld

Årsta, Uppsala

Gräslöksgatan 28

Slutpris: 1 825 000 kr

Gräslöksgatan 28

Mycket tilltalande 1,5a i genomgående fint skick och stor balkong med kvällssol!

Välkommen till denna ljusa lägenhet i smakfullt och modernt skick, med en perfekt planlösning och stor balkong! Lägenheten har tidigare genomgått en stilfull totalrenovering och erbjuder både ett modernt kök och badrum samt nya ytskikt. Tack vare sin genomgående planlösning, med fönster i två olika väderstreck, har du en inbjudande lägenhet med ljus som hittar in under hela dagen. Planlösningen erbjuder ett fullt utrustat kök med bl a diskmaskin och mikro. Ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp och annan önskad möbel. Från vardagsrummet når du även lägenhetens balkong med ett fritt västerläge, här kan du njuta av solen från tidig eftermiddag till solnedgången. Sovalkoven rymmer en större säng och den stora möblerbara hallen skapar ett luftigt utrymme med plats för förvaring i garderob. Badrummet är mycket fräscht och helkaklat med bl a dusch. Föreningen kommer att byta stammar och badrummet totalrenoveras under hösten 2022. Till lägenheten finns även ytterligare förvaringsmöjligheter i ett separat förråd beläget på samma våningsplan. Här har du en lägenhet i genomgående fint skick, redo för dig att flytta in snabbt om du önskar!

Brf HSB 58 Gräslöken är en mycket stor och stabil förening. Här erbjuds boende tillgång till bl a samlingslokal, övernattningsrum, motionsrum, bastu, boule- och tennisbana. Det finns även flertalet lekplatser och stora parker med grill och trädgårdsmöbler. Gott om parkeringsplatser, tvättstugor och cykelförråd.

I Årsta bor du med direkt närhet till all tänkbar service. Närmast har du Årsta Centrum med livsmedelsbutik och restauranger. Nästan lika nära har du ständigt växande Gränby Staden med över 100 butiker och all tänkbar handel du kan önska samt ett gediget restaurangutbud. Uppsala centrum och stadskärnan når du bekvämt med en promenad eller via smidiga cykelvägar eller bra bussförbindelser. Smidig anslutning till E4:an för dig som pendlar med bil.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gräslöksgatan 28, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad