Såld

Årsta, Uppsala

Gräslöksgatan 20

Slutpris: 1 775 000 kr

Gräslöksgatan 20

2:a på lugnt gavelläge med inglasad balkong i väster

I trevlig gårdsmiljö i Årsta finner ni denna 2:a; en trappa upp på ostört gavelläge. Bostaden är i fint skick med kök som går i vitt med profilerade luckor och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för stort sällskapsmöblemang, rejäl matplats för minst sex personer och ytterligare möblemang. Rymligt sovrum med god plats för dubbelsäng, ytterligare möbler samt platsbyggd klädförvaring. Fin entré i öster med plats för möblemang som fångar morgonsolen med entrédörr som leder vidare in i bred hall med avhängningsyta och plats för visst möblemang. Stilrent, helkaklat våtutrymme med infällda spots i tak, uppdaterat porslin, modern duschkabin och installerad tvättmaskin. Externt, lättillgängligt förråd beläget i trapphus.

När man kommer hem efter arbetet så slår man sig gärna till ro på den inglasade balkongen som vetter i västerläge. Balkongen är rymlig och ger plats åt fler möbelgrupper samt egna planteringar.

Bo en bit ifrån trafikerade gator, vid grönskande innergårdar i en förening med god ekonomi, alla de större renoveringarna gjorda och gemensamma elavtal. Här finns även goda parkeringsmöjligheter med många olika parkeringsmöjligheter, fem tvättstugor att nyttja, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu och övernattningsrum. Föreningens medlemmar har även tillgång till träningslokal, snickarbod, bibliotek, boulebanor, bord för bordtennis och vävstuga. Årsta är ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Här bor ni nära naturen samtidigt som ni enkelt tar er både till stadskärnan och Gränby Centrum med all tänkbar service. Förskola, grundskola, vårdcentral och mataffär finns alldeles i närheten vid torget "Årsta centrum". Ni har även bra bussförbindelser samt cykelvägar för smidig pendling och påfart till nya E4:an i närheten.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gräslöksgatan 20, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad