Såld

Årsta, Uppsala

Gräslöksgatan 12

Slutpris: 1 340 000 kr

Gräslöksgatan 12

Skapa ditt framtida drömhem! Renoveringsbehov!

Välkommen att skapa ditt framtida drömhem i denna 2:a belägen på andra våningen i gröna Årsta. Lägenheten är i originalskick från 1970, inrökt och i behov av renovering. Badrummet är stamrenoverat 2019-2022 och fönster är bytta 2024.

Planlösningen fördelar sig på en praktisk hall med avhängningsytor, stort vardagsrum med utgång till balkong samt delvis öppen planlösning till köket med plats för matgrupp. Ett stamrenoverat badrum med fina materialval. Slutligen finns sovrummet med goda förvaringsmöjligheter i garderob. Externt, lättillgängligt förråd beläget i trapphus.

Populär och stabil bostadsrättsförening som erbjuder gott om aktiviteter för dess medlemmar bl.a. genom samlingslokal, hobbyrum, bastu, tennisbana, gym m.m. Stor lekplats och den nya multisportsplanen som flitigt används av lekande barn.

I Årsta bor du med direkt närhet till all tänkbar service. Närmast har du Årsta Centrum med livsmedelsbutik och restauranger. Nästan lika nära har du ständigt växande Gränby Staden med över 100 butiker och all tänkbar handel du kan önska samt ett gediget restaurangutbud. Uppsala centrum och stadskärnan når du bekvämt med en promenad eller via smidiga cykelvägar eller bra bussförbindelser. Smidig anslutning till E4:an för dig som pendlar med bil.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad