Såld

Gränsta, Västerås

Gränstavägen 12

Slutpris: 500 000 kr

Gränstavägen 12

Charmigt fritidshus i bra läge!

Upptäck harmonin i din egen lilla oas med detta charmiga fritidshus! Med 40 kvadratmeter fördelade på fyra rum och ett mysigt kök, bjuder denna stuga in till avkoppling och fridfullhet. Beläget på en stor tomt, omgiven av vackra odlings rabatter och skog som sträcker sig bakom huset, är detta en plats där du kan återfå kontakten med naturen och njuta av lugnet. På baksida har du även förråd för trädgårdsredskap och förvaring.
De fyra rummen erbjuder gott om utrymme för både vila och umgänge, perfekt för samling av familjen eller avkopplande helgutflykter med vänner. Det lilla köket, trots sin storlek, är välutrustat.

Denna pärla av ett fritidshus är mer än bara ett fritidsboende – det är en möjlighet att skapa minnen som varar livet ut. Ge dig själv och dina nära en gåva av stillhet och naturnära upplevelser med detta underbara fritidshus som din fristad. Huset har blivit väl omhändertaget av nuvarande ägare där dokumentation finns på alla förbättringar/renoveringar som gjorts sedan 2012.

Till medlem i föreningen kan den antas som är myndig, folkbokförd inom Västmanland och själv eller inom sitt hushåll inte har arrende- eller nyttjanderätt till annan kolonilott. Det går inte att finansiera köpet via bolån då det är ett arrende och inte en fastighet.

Stugan säljs i befintligt skick där vissa inventarier som finns på visningen ingår.

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad